GOLD FEVER

bij Play World

Bij Play World Almere Stad en Almere Buiten maakt u kans op één van de drie goudstaven! U ontvangt een gratis lot na het winnen van de jackpot. Hiermee maakt u kans op een échte goudstaaf! De trekking zal 4 januari 2019 plaatsvinden in ons filiaal in Almere stad & 21 december 2018 in Almere Buiten.

Ja, stuur mij meer informatie!

WK TOTO

bij Play World

Misschien doet Oranje dit jaar niet mee aan het WK, maar u toch zeker wel? Voorspel de eind- & tussenstand en maak elke dag kans op €100,-. Wordt de eind- &tussenstand niet geraden dan schuift het bedrag door naar de volgende dag. U kunt in al onze vestigen deelnemen aan deze actie.

Ja, stuur mij meer informatie!

ARRANGEMENTEN

VOOR JOU EN JE VRIENDEN!

Speciaal voor groepen kunnen wij een avondvullend luxe arrangement samenstellen. Een vrijgezellenfeest, een verjaardag of gewoon een top-avond met je beste vriend(inn)en: Wij reserveren een complete speeltafel voor je, met eigen privé bediening, extra luxe hapjes en heerlijke drankjes en cocktails. Zo kun je met veel plezier een super avondje casino kunt beleven. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om te overleggen wat jouw wensen zijn!

Ja, stuur mij meer informatie!